Gemeenteraad stelt chw bestemmingsplan 1221 vast, vergroende pleinen & de feestdagen komen eraan
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Snippet van de mailing
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Afmelden   |   Online weergeven
Hilversum Mediastad
Nieuws uit 1221
Bestemmingsplan 1221 vastgesteld door gemeenteraad
 
 

De gemeenteraad heeft het bestemmingsplan voor 1221 op 26 oktober 2022 vastgesteld. In het Chw. bestemmingsplan zijn de Gebiedsagenda, het Beeldkwaliteitsplan en de Gebiedspaspoorten verwerkt. Het bestemmingsplan is een juridische vertaling van deze beleidskaders. Op basis van het bestemmingsplan kunnen straks omgevingsvergunningen worden aangevraagd. Met het vaststellen van het bestemmingsplan wordt een volgende stap gezet in de ontwikkeling van 1221.

lees meer
 
Plan voor groene pleinen naar gemeenteraad
 

Postcodegebied 1221 wordt steeds groener! Voor de pleinen aan de Liebergerweg, Pelikaanstraat en Galvanistraat zijn ontwerpen gemaakt, samen met omwonenden en de werkgroep de Groene Loper. Het college van B&W heeft op 25 oktober jl. besloten deze ontwerpen voor te leggen aan de gemeenteraad.

naar ontwerpen
 
Update werkzaamheden Jac. P. Thijsseplein
 
  Foto gemaakt door Marc Verbeek
Het is alweer enige tijd geleden dat er samen met bewoners plannen zijn gemaakt voor het Jac. P. Thijsseplein, maar op 7 november is het dan eindelijk zo ver: het plein gaat op de schop. In maart 2023 wordt het plein mooi en groen opgeleverd. Omwonenden ontvangen in de loop van volgende week een brief op hun deurmat met wat de werkzaamheden concreet voor hen betekenen.
lees meer
 
Yogi's (to be) opgelet
Sinds kort bij Vonk in de wijk: yoga op vrijdagochtend! Van 09:00 tot
10:00 volg je een Slow Flow les bij Tobias en van 10:15 tot 11:15 Raja yoga bij Jule. Ervaring is niet nodig! Lessen zijn €12,50,-, maar je kunt ook een strippenkaart kopen. Wil je meedoen? Kom dan 10 minuutjes van te voren. Matjes zijn aanwezig!
Recycle Sint- en feestdagen bij Vonk
Feestkleding- en speelgoedruilbeurs, vintage shoppen en/of zelf een sieraad knutselen. Op vrijdag 29 november van 19:30 tot 22:00.
Lees meer
Web   Facebook   Youtube   Twitter   Instagram   Linkedin
Deze nieuwsbrief wordt u aangeboden door gemeente Hilversum
Aanmelden    |    Uw gegevens wijzigen    |    Afmelden voor deze mailing